Exklusiva erbjudanden.

Erbjudanden, rabatter och inlösen av bonuscheckar hos våra golfklubbar och partners.

Aktuella tävlingar

 1. Var med och tävla om två Pro-Am lag!
 2. Tävling!
  Var med och tävla om två Pro-Am lag

  Tisdagen den 11 oktober spelas Pro-Am* i samband med MoreGolf Mastercard Tour Final på PGA Sweden National, finalen på herrarnas MoreGolf Mastercard Tour.

  Var med och tävla om två Pro-Am lag.

  Svara på frågorna och skriv en motivering så är du med i tävlingen där vi korar två vinnare som vinner varsitt Pro-Am lag för tre amatörer den 11 oktober på PGA Sweden National.
  Startkit och lunch ingår.
  Ni bildar lag med ett proffs och spelar tillsammans på fina Lakes Course på PGA Sweden National i Bara.


  *Pro-Am: Ett proffs spelar tillsammans med tre amatörer i en lagtävling och alla (damer och herrar och flickor och pojkar) kan vara med och spela Pro-Am tillsammans med våra trevliga proffs. Handicapgränsen är 54.


  Fråga

  Vem blev förste svensk att ta en seger på herrarnas PGA Tour i USA?

  1 Jesper Parnevik

  X Carl Pettersson

  2 Gabriel Hjertstedt

  Utslagsfråga

  Hur många gånger har Fjällbacka GK varit arrangör för en tävling på MoreGolf Mastercard Tour (svenska proffstouren för herrar)?

  Motivera

  Beskriv varför du vill/är värd att vinna, max 20 ord.

  Mejla dina svar, namn och telefonnummer till moregolf@golf.se senast den 27 september kl 16.00 för att vara med i tävlingen.

  Vi kommer att kontakta de två vinnarna senast den 1 oktober. Vinnarnas namn kommer att publiceras på golf.se/moregolf.

  Om priset 

  Vinnarna vinner enligt ovan, ett värde på totalt 8000 kronor per vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  Tävlingsvillkor


  En jury bestående av Anneli Engardt från Svenska Golfförbundet, Mikaela Brislöv och Josefin Eklund från Entercard Group AB kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse två vinnare. Vinnarna är de som har svarat rätt, svarat närmast på utslagsfrågan och som har den bästa motiveringen. Vid lika svar blir det lottning. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i tävlingen. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är personuppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse två vinnare i tävlingen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet. Läs mer om hur Entercard behandlar personuppgifter här.

Avslutade tävlingar

 1. Tävling – Tre dussin Callaway Chrome Soft
 2. Tack för alla tävlingsbridrag!

  Vi har lottat fram tre vinnare bland de som svarade rätt på frågorna och hade en bra motivering till varför de skulle vinna.
  Vi säger Grattis till: Erika Malmberg, Anette Müntzing och Luping Tang. Vinnarna har kontaktats via mejl.

  Rätt svar: "Skottland" och "10,8 cm"

  Tävling!
  Svara rätt på frågorna och var med i utlottningen av tre dussin Callaway Chrome Soft bollar, brandade ”MoreGolf Mastercard”.
  Tre vinnare får varsitt dussin, värde 500 kronor/ds.


  Fråga 1
  Musselburgh Links från 1672 är världens äldsta golfbana fortfarande i drift, men var ligger den?
  1: Irland X: England 2: Skottland

  Fråga 2
  Apropå Musselburgh, där konstruerades 1829 ett verktyg för att göra hål i greenen och måttet på hålet med hjälp av det verktyget blev standard, men hur stort är hålet?
  1: 10,8 cm X: 12 cm 2: 14 cm

  Motivering
  Mejla dina svar och din motivering till varför just du ska vinna till moregolf@golf.se senast den 30 augusti kl 16.00.
  De tre vinnarna kommer att kontaktas senast den 31 augusti och kommer även att publiceras här på hemsidan.

  Tävlingsvillkor
  En jury bestående av Anneli Engardt, Svenska Golfförbundet, Mikaela Hansen Brislöv och Josefin Eklund, Entercard Group AB, kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse tre vinnare. Vinnarna är de som svarar rätt på frågorna och har en bra motivering.
  Vid lika resultat blir det lottning. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i tävlingen. Värdet på vinsten är 500 kronor per person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är uppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse och publicera tre vinnare med motivering i tävlingen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet. Läs mer om hur Entercard behandlar personuppgifter här.

 3. Tävling - spela in med proffs på Hills GC!
 4. Tack för alla tävlingsbidrag!

  Vi har två vinnare, Thomas Ström och Fredrik Sundström, som svarade rätt på våra frågor och hade bra motiveringar till varför de ville vinna.
  Rätt svar: ”Jonathan Ågren, 69 slag” och ”Upp till 20000 kronor”

   

  Tävling!
  Var med och tävla om två platser där du och en annan vinnare får spela in med två proffs på Hills GC måndagen den 1 Augusti!


  Spela in med proffsen på MoreGolf Mastercard Tour - måndag 1 augusti på Hills GC.

  Den 3-5 augusti spelas Göteborg Open by Enkla Elbolaget på Hills GC. Tävlingen är en av deltävlingarna på MoreGolf Mastercard Tour.
  Två av er kommer att få spela in med två av proffsen och se hur de förbereder sig inför tävlingen samtidigt som de ger tips på hur du ska tänka i samband med spel och tävling. Det bjuds först på lunch och sedan blir det inspel med proffsen.

  Om du vill vara med och tävla om en av dessa två platser så kan du svara på frågorna och ge en motivering om varför just du ska vinna nedan:
  Fråga 1: Vilket MoreGolf Mastercard Tour proffs vann förra årets Göteborg Open by Enkla Elbolaget och vilken var hans snittscore?
  1 – Björn Åkesson, 69 slag
  X – Jonathan Ågren, 69 slag
  2 – Adam Blommé, 70 slag


  Fråga 2: Hur mycket man kan få i ersättning på självriskeliminering hyrbil?
  1 -Upp till 10 000kr
  X -Upp till 15 000kr
  2 -Upp till 20 000kr

  Motivering
  Mejla dina svar och din motivering om varför just du ska vinna till moregolf@golf.se senast den 6 juli kl 16:00.
  De två vinnarna kommer att kontaktas senast den 7 juli och kommer även att publiceras här på hemsidan.

  Förra året fick två MoreGolf Mastercard kunder, Albert och Bosse möjligheten att spela in med två proffs. Innan starten fick vi en intervju med dem och proffsen som du kan se här på Klubbtv.nu.

  Tävlingsvillkor
  En jury bestående av Anneli Engardt, Svenska Golfförbundet, Mikaela Hansen Brislöv och Josefin Eklund, Entercard Group AB, kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse två vinnare. Vinnarna är de som svarar rätt på frågan och har en bra motivering.
  Vid lika resultat blir det lottning. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i tävlingen. Värdet på vinsten är 1000 kronor per person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är uppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse och publicera två vinnare med motivering i tävlingen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet. Läs mer om hur Entercard behandlar personuppgifter här.

 5. Tävla om två platser där du får spela in med två proffs på Sand GC!
 6. Tack för alla tävlingsbidrag!

  Vi har två vinnare, Leif Lindblom och Eero Ikäläinen, som svarade rätt på våra frågor och hade bra motiveringar till varför de ville vinna.
  Rätt svar: ”123 birdies” och ”gäller både i Sverige och utomlands”

   

  Tävling!
  Var med och tävla om två platser där du och en annan vinnare får spela in med två proffs på Sand GC måndag den 13 juni. 

  Spela in med proffsen på MoreGolf Mastercard Tour – måndag 13 juni på Sand GC.
  Den 16-18 juni spelas Junet Open presented by Alexander Björk på Sand GC. Tävlingen är en av deltävlingarna på MoreGolf Mastercard Tour.
  Två av er kommer att få spela in med två av proffsen och se hur de förbereder sig inför tävlingen samtidigt som de ger tips på hur du ska tänka i samband med spel och tävling. Det bjuds först på lunch och sedan blir det inspel med proffsen.

  Om du vill vara med och tävla om en av dessa två platser så kan du svara på frågorna och ge en motivering om varför just du ska vinna nedan:
  Fråga 1: Adam Eineving, proffs på MoreGolf Mastercard Tour vann 2021 års birdieliga, men hur många birdies gjorde Adam?
  1. 115
  X. 123
  2. 152

  Fråga 2: Med ditt MoreGolf Mastercard så ingår det en självriskeliminering när du hyr en hyr t.ex. bil, moped eller vespa* Var gäller försäkringen?
  1. Inrikes
  X. Utrikes
  2. Båda

  Motivering
  Mejla dina svar och din motivering om varför just du ska vinna till moregolf@golf.se senast den 30 maj kl 16.00.
  De två vinnarna kommer att kontaktas senast den 1 juni och kommer även att publiceras här på hemsidan.

  Förra året fick två MoreGolf Mastercard kunder, Albert och Bosse möjligheten att spela in med två proffs. Innan starten fick vi en intervju med dem och proffsen som du kan se här på Klubbtv.nu

  Tävlingsvillkor
  En jury bestående av Anneli Engardt, Svenska Golfförbundet, Mikaela Hansen Brislöv och Josefin Eklund, Entercard Group AB, kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse två vinnare. Vinnarna är de som svarar rätt på frågan och har en bra motivering.
  Vid lika resultat blir det lottning. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i tävlingen. Värdet på vinsten är 1000 kronor per person. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är uppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse och publicera två vinnare med motivering i tävlingen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet. Läs mer om hur Entercard behandlar personuppgifter här.

 7. Utlottning Elisefarm
 8. Tack till alla som var med i utlottningen av bonuscheckar under Pro-Am på Elisefarm 9 maj

  Vi har lottat fram två vinnare bland de som skrev upp sig och vi säger Grattis! till Jan-Olof Bergström och Erik Andrén, som vann tre MoreGolf Mastercard bonuscheckar var. Vinnarna har också meddelats per telefon.

   

 9. Var med och tävla om tre värdebevis från Europcar!
 10. Tack för alla tävlingsbidrag!

  Vi har lottat fram tre vinnare bland de som svarat rätt och vi säger Grattis! till: Maria Grylling, Keneth Goude och Kristoffer Krantz. Vinnarna har också meddelats via e-post.

  Rätt svar var: Golfmuseet i Landskrona.

  Var med och tävla om tre värdebevis från Europcar

  Allt du behöver göra är att svara på frågorna nedan.

  Med värdebeviset har du möjlighet att hyra en bil från någon av Europcars små eller mellanstora personbilar ur ordinarie bilpark, under ett dygn eller en helg – det väljer du själv.

  Värdebeviset gäller i mån av tillgängliga bilar och kan användas valfritt på Europcars kontor i Sverige. Värdebeviset gäller i 6 månader från utskriftsdatum och har ett värde på mellan 500-1000 kr (beroende på bilens värde).

  Fråga

  En av Golfsveriges största personligheter, Göran Zachrisson, avled 2021. Göran hade en omfattande samling golflitteratur som han donerade till…, ja, vad?

  1 Golfmuseet i Landskrona

  X Svenska Golfförbundet

  2 Kungliga biblioteket

  Motivering

  Med ditt MoreGolf Mastercard kan du delbetala kortköp mellan 3 000–20 000 kr räntefritt*, t.ex. om du köper golfutrustning. Behöver du göra några inköp inför säsongen 2022? Berätta med max 20 ord.

  Mejla dina svar till moregolf@golf.se senast den 31 mars 2022. Vinnarna kommer att kontaktas per mejl senast den 1 april och publiceras här på golf.se/moregolf.

   

  Tävlingsvillkor:

  En jury bestående av Anneli Engardt från Svenska Golfförbundet, Mikaela Hansen Brislöv och Sofia Lindfors från Entercard Group AB kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse tre vinnare. Vinnarna är de som svarar rätt på frågan samt har den bästa motiveringen. Vid lika resultat blir det lottning. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i tävlingen. Värdet är mellan 500-1000 kr (beroende på bilens värde). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är uppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse vinnarna i tävlingen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet.

   

  * Avgift delbetalning

  29 kr per månad, exempel vid köp på 10 000 kr:

  12 månader: effektiv ränta, 6,55%, sammanlagt belopp att betala 10 348 kr, månadsbelopp 862 kr

  6 månader: effektiv ränta, 6,11%, sammanlagt belopp att betala 10 174 kr, månadsbelopp 1696 kr

 11. Vinn en Titleist Vokey SM8 wedge, 54 grader!
 12. Tack för alla tävlingsbidrag!


  Vi har lottat fram tre vinnare bland de som svarade rätt och vi säger Grattis till Lars Harald som vinner wedgen med motiveringen:

  Det saknas något i mitt set, med en Titleistwedge från MoreGolf blir mitt set komplett.

  Vinnarna av varsin Callaway MoreGolf Mastercard keps blev
  Pierre Mollestam och Anders Ellqvist.

  Vinnarna har meddelats via mejl.

   

  Svara rätt på frågorna och var med i tävlingen där vi korar en vinnare som plockar hem en Titleist Vokey SM8 wedge, 54 grader, värde 1700 kr.

  Andra och tredje pristagarna vinner varsin Callaway MoreGolf Mastercard keps, värde ca 300 kr.

  Fråga 1

  Women's British Open, vanns 2021 av en svensk spelare, vem?

  Rätt svar: Anna Nordqvist

  Fråga 2

  Med MoreGolf Mastercard får du bonus för varje krona du spenderar. Varje gång du når 10.000 poäng får du en bonuscheck som du kan lösa in hos våra partners (upp till 100 000 kr per kalenderår, max 10 bonuscheckar). Hur mycket är varje bonuscheck värd?

  Rätt svar: 100 kr

  Motivering

  Motivera med max 20 ord varför du vill vinna.

  Dina svar

  Mejla dina svar till moregolf@golf.se senast söndag 19 december för att vara med i tävlingen.
  Vi kommer att kontakta vinnarna senast den 20 december. Vinnarnas namn kommer också att publiceras här på MoreGolf Mastercards hemsida, senast den 21 december.

  Tävlingsvillkor

  För att delta i tävlingen måste du vara MoreGolf Mastercard kund. En jury bestående av Anneli Engardt från Svenska Golfförbundet, Mikaela Hansen Brislöv och Sofia Lindfors från Entercard Group AB kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse en vinnare och två andraplats pristagare. Vinnarna är de som svarat rätt på frågorna samt har skrivit de bästa motiveringarna. Vid lika resultat blir det lottning. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är uppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse vinnarna i tävlingen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet.

 13. Svara rätt på frågorna – var med i utlottningen av Callaway Chrome Soft bollar!
 14. Tack för alla tävlingsbidrag!

  Vi har lottat fram tre vinnare bland de som svarade rätt och vi säger Grattis till Rolf Björk, Ingemar Voss och Karin Porsmyr!

  Svara rätt på frågorna och var med i utlottningen av tre dussin dussin Callaway Chrome Soft bollar, brandade med MoreGolf Mastercard-kortet.

  Vi lottar fram tre vinnare som får varsitt dussin. Värde 500 kronor/ds.

  Fråga 1

  Hur mycket får en golfboll maximalt väga?

  1. 40,9 gram                                    X. 45,9 gram (Rätt svar)                                  2. 50,9 gram

  Fråga 2

  Nu när vi får börja resa igen är det bra att veta att ditt MoreGolf Mastercard innehåller en kompletterande reseförsäkring.

  Hur stor del av resan måste vara betald med MoreGolf Mastercard för att försäkringen ska gälla?

  Rätt svar: Försäkringen gäller om du betalar mer än hälften av resan med kortet.

  Villkor

  Utlottningen genomförs av Anneli Engardt, Svenska Golfförbundet och Mikaela Hansen Brislöv och Sebastian Quant, Entercard Group AB, som lottar fram tre vinnare bland de som svarat rätt på frågorna. Vinnarna får varsitt dussin Callaway Chrome Soft bollar, värde 500 kr per dussin.

  Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i utlottningen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinsterna kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som deltagarna i utlottningen lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är uppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse vinnarna i utlottningen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet.

 15. Var med och tävla om en MoreGolf Mastercard brandad Titleist Dry Bag
 16. Tack för alla tävlingsbidrag! Vinnaren är: Petra Lundqvist

  Petras motivering löd: MoreGolf funkar i alla väder, både för att betala golf o shoppa kläder

  Fråga

  Vad är det maximala antalet klubbor en spelare får ha i sin bag under en golfrond?

  1. 12 klubbor 

  X. 14 klubbor (Rätt svar)

  2. 16 klubbor

  Utslagsfråga

  Hur många bonuspoäng per krona får du när du handlar med ditt MoreGolf Mastercard?

  Rätt svar: 1 bonuspoäng per krona

  Motivering

  Motivera varför du vill vinna en Titleist Drybag, brandad MoreGolf Mastercard. Max 20 ord.

  Mejla dina svar till moregolf@golf.se senast den 4 november. Vi kommer att kontakta vinnaren senast den 5 november. Vinnarens namn kommer också att publiceras här.

  Tävlingsvillkor

  En jury bestående av Anneli Engardt från Svenska Golfförbundet, Mikaela Hansen Brislöv och Sebastian Quant från Entercard Group AB kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse en vinnaren.

  Vinnaren är den som svarar rätt på frågan, som kommer närmast på utslagsfrågan samt har skrivit den bästa motiveringen. Vid lika resultat blir det lottning. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är uppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse vinnaren i tävlingen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet.

 17. Vinn ett Pro-Am-lag! -Avslutad
 18. Tävlingen är avgjord och vi har en vinnare. Stort grattis till Johan som kontaktats via telefon.

  Rätt svar på frågan var och rätt svar på utslagsfrågan var 55 %.

  Tisdag den 12 oktober spelas Pro-Am* i MoreGolf Mastercard Tour Final at PGA Sweden National, finalen på herrarnas MoreGolf Mastercard Tour.

  Svara på frågorna och skriv en motivering så är du med i tävlingen där en vinnare koras och vinner:

   - Ett Pro-Am lag (för tre amatörer) den 12 oktober på PGA Sweden National. Startkit och lunch ingår. Ni spelar en lagtävling tillsammans med ett proffs på fina Links Course på PGA Sweden National i Bara.

  ’* Pro-Am: Ett proffs spelar tillsammans med tre amatörer i en lagtävling.

  Fråga

  Med ditt MoreGolf Mastercard kan du delbetala årsavgiften till golfklubben utan ränta*. På hur många månader kan du välja att dela upp betalningen?

  1. 3 eller 9 månader

  X. 6 eller 12 månader

  2. 12 eller 24 månader

  ’* En delbetalningsavgift på 29 kronor/månad tillkommer. Se räknexempel längre ned.

  Utslagsfråga

  Golfbanor i Sverige sköts miljövänligt och värnar öppna landskap, pollinerande insekter och växtlivet. Hur stor andel av våra Nordiska golfklubbar gör aktiva insatser för att öka den biologiska mångfalden? Ange ditt svar i procent.

  Motivera

  Beskriv varför du vill eller är värd att vinna (max 20 ord).

  Mejla dina svar, namn och telefonnummer till moregolf@golf.se senast den 26 september kl 16.00.

  Vi kommer att kontakta vinnaren (endast) senast den 27 september. Vinnarens namn kommer att publiceras på golf.se/moregolf

  Om priset

  Vinnaren vinner enligt ovan, värde totalt ca 8000 kronor. Eventuell skatt betalas av vinnaren.

  Tävlingsvillkor

  En jury bestående av Anneli Engardt från Svenska Golfförbundet, Mikaela Brislöv och Sebastian Quant från Entercard Group AB kommer att bedöma tävlingsbidragen och utse en vinnare. Vinnaren är den som har svarat rätt, svarat närmast på utslagsfrågan och som har den bästa motiveringen. Vid lika svar blir det lottning. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Svenska Golfförbundet och Entercard Group AB kan ej delta i tävlingen. Vinsten kan inte bytas mot pengar. Personuppgifter som tävlande lämnar kommer att behandlas av Entercard Group AB som är personuppgiftsansvariga. Uppgifterna kommer att användas för att utse en vinnare i tävlingen och kommer bara att vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla syftet.

  Exempel på delbetalningsupplägg:

  Avgift delbetalning 29 kr per månad, exempel vid köp på 10 000 kr.

  12 månader: effektiv ränta, 6,55%, sammanlagt belopp att betala 10 348 kr, månadsbelopp 862 kr.

  6 månader: effektiv ränta, 6,11%, sammanlagt belopp att betala 10 174 kr, månadsbelopp 1696 kr.

Golfklubbar

 1. MoreGolf Mastercards samarbetsklubbar
 2. Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet kan ta emot dina bonuscheckar som betalning vid exempelvis greenfee.

Kläder och utrustning

 1. Golfstore
 2. Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Nedanstående erbjudanden gäller vid betalning med MoreGolf Mastercard under respektive månad 2022:   

  1 maj - 15 juni

  Köp en Callaway Rouge driver och få 30% på en Callaway Rouge Fairwaywood.

  15 juni - 30 juli

  Köp en valfri Odyssey putter och få 2 valfria 3-pack Callaway bollar på köpet.

  1 augusti - 15 september

  Köp 6 valfria Callaway custom fitting järnklubbor och få 50% på den 7:e.

  1 augusti – 30 september

  10 % extra rabatt på ett REA-plagg (gäller ej regn- och vind).

 3. Dormy
 4. Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Lös in dina MoreGolf bonuscheckar hos Dormy. Dormy har tolv golfvaruhus – från Malmö i söder till Sundsvall i norr – samt e-handel via dormy.se.

  Dina bonuscheckar löser du in på Dormys golfvaruhus (ej på dormy.se). Här hittar du all utrustning, kläder och tillbehör en golfare någonsin kommer behöva. I golfvaruhusen finns även ett testcenter, där du kan pröva, och få dina nya klubbor formade och skräddarsydda just för dig.

 5. Cutter & Buck
 6. Cutter & Buck golfkläder - 30% rabatt i nya webshopen

  Golfsäsongen 2021 är och har varit fantastisk och det har vi inte minst märkt på alla som valt att handla golfkläder på cutterbuck.se,  en nylanserad webshop sedan slutet maj. Gör som Cutter & Buck’s ambassadör Julia Engström, klä dig i vår populära Advantage Polo som finns i flertalet olika modeller men i samma fantastiska kvalité. Den passar lika bra på golfbanan som utanför och finns för såväl män som kvinnor. Just nu får du 30% rabatt på ett köp och dessutom bjuder vi på frakten, angerabattkoden CB30http://www.cutterbuck.se

Hotell

 1. Elite Hotels
 2. Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Boka ditt boende på Elite.se och betala med dina bonuscheckar när du checkar in.

  Som medlem i Svenska Golfförbundet har du alltid ett bra rabatterat pris på Elite Hotels of Sweden. Boka en härlig hotellvistelse med bokningskoden SGF22 så får du upp till 22% rabatt i mån av tillgänglighet.
  Rabatten gäller på alla Elite Hotels från Malmö i Söder till Kiruna i Norr. Njut och förläng din golfsäsong eller boka en härlig weekendresa.
  När du bor på Elite Hotels ingår alltid fri wifi, generös frukostbuffé och kuddmeny. Boka genom att klicka här och ange koden SGF22. Erbjudandet gäller under perioden 22.8.2022-31.12.2022.

  Elite Hotels erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i flera av Sveriges städer, stora som små. Från Kiruna i norr till Malmö i söder. Varje hotell har sin unika historia och säregna karaktär och alltid med bästa läge.

 3. Scandic
 4. Lös in dina bonuscheckar som betalning hos Scandic Hotels

  Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Du kan lösa in dina bonuscheckar på samtliga Scandic i Sverige.Beloppet på bonuschecken gäller i SEK. Boka via scandichotels.se och ange bokningskoden D000004757.

  Dessutom får du förmånliga priser på Scandic när du betalar med ditt MoreGolf Mastercard. Erbjudandet gäller på samtliga hotell i Sverige, Norge, Danmark och Finland i mån av plats. Med möjlighet till avbokning fram till kl 18.00 på ankomstdagen.

Hyrbil och drivmedel

 1. Europcar
 2. Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Testa gröna mil med VW e-Golf! Är du nyfiken på vad framtiden kan erbjuda?

  Ta ett litet steg och kör helt fossilfritt genom att prova en VW e-Golf i 30 dagar för kampanjpriset 4995 kronor.

  Priset inkluderar 3000 km, försäkring och moms, så långt lagret räcker.

  Boka och läs mer här: europcar.se/gronvardag

   

  Glöm inte att du kan betala med dina bonuscheckar på Europcars svenska hyrbilskontor/stationer.

 3. Preem
 4. Rabatt hos Preem

  På Preems bemannade stationer har du som kund alltid 15 öre rabatt per liter drivmedel när du betalar med ditt kort.

  Sök efter din närmaste bemannade station hos Preem.
  OBS! Rabatten ser du på din månadsräkning, inte på drivmedelspumpen.

Resor 

 1. Erbjudanden från GolfTraveller
 2. Erbjudanden från GolfTraveller till dig som MoreGolf Mastercard-kund.

  MoreGolf Mastercard Travel erbjuder unika möjligheter att uppleva häftiga destinationer, utvalda evenemang och storslagna golfbanor.
  Det gläder oss att vi kan erbjuda dig som kund dessa upplevelser och även hjälpa dig att skräddarsy din nästa golfsemester.


  Läs mer om erbjudandena på MoreGolf Travel. Lösenord: MoreGolf2022

  Erbjudandet är giltigt fr.o.m. 24 mars.

Mastercard

 1. Priceless
 2. Upplev Stockholm (och världen) ur nya perspektiv.

  Med Priceless får du tillgång till unika erbjudanden och ovärderliga upplevelser inom allt från restaurang och shopping till konserter och sport.

  Utforska och registrera dig på priceless.com

 3. Få bonus på alla inköp
 4. Handla med ditt MoreGolf Mastercard och få bonuscheckar

  Gör alla dina inköp med ditt MoreGolf Mastercard såväl i golfen som i det vardagliga livet, så får du bonus.

  Du får en bonuspoäng för varje krona du spenderar, och detta ger dig sedan bonuscheckar som du kan använda som betalning hos våra partners och på alla golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet.

  Bonuschecken betalas ut varje gång 10 000 poäng uppnås, vilket innebär en check på 100 kronor till dig. Första checken kommer vid 10 000 poäng, nästa vid 20 000 poäng osv. Upp till 100 000 kr per kalenderår (max 10 bonuscheckar). Du kan se dina intjänade bonuspoäng på ditt kontoutdrag.

  Några av våra partners där du också kan använda bonuschecken som betalning:

  Scandic

  Dormy

  Europcar

  Golf Service

  Golfstore

  Alla golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet

Spanska samarbetsklubbar

 1. Golf Service
 2. Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Boka er golfresa till Costa del Sol och betala med MoreGolfs bonuscheckar vid ankomst. Golf Service bokar alla golfbanor på kusten med rabatterade priser på boende, hyrbilar och transporter. Allt kan betalas med MoreGolfs bonuscheckar vid ankomst på Golf Service kontor i Marbella.

  För mer information www.golf-service.se

 1. Med ditt MoreGolf Mastercard kan du
  • få bonus på allt du köper.

  • bjuda vännerna på skumpa om du gör hole-in-one

  • få avbeställningsskydd när du betalar över 50 % av resan med kortet

  • få en kompletterande reseförsäkring när du betalar mer än 50 % av resan med kortet

  • få erbjudanden och rabatter från MoreGolfs partners

  • delbetala din årsavgift till golfklubben på 6 eller 12 månader

  • delbetala andra inköp

  • få upp till 55 dagars räntefri kredit

 2. Blippa ditt kort vid småköp – enklare och snabbare
 3. Nu kan du godkänna småköp i butikers kortterminaler genom att blippa ditt nya kort! För att kunna göra kontaktlösa betalningar behöver du först aktivera ditt nya kort genom att betala som vanligt i butik med chip och PIN-kod.

  Enkelt, snabbt och säkert

  När du håller kortet mot terminalen görs ett kontaktlöst köp utan att du behöver slå in din PIN-kod. Ännu är dock inte alla butiker och terminaler anslutna, men de blir allt vanligare och du känner enkelt igen symbolen på terminalen. Vid köp över 400 kr, blir du bara ombedd att slå din PIN-kod. Gränsen kan variera mellan olika länder.

  Finns det risk att kortet registreras av misstag om jag är nära en terminal?

  Nej, kortet ska vara precis intill terminalen för att transaktionen ska gå igenom. 

 4. Behöver du pengar på kontot, eller direkt i handen?
 5. Då kan du snabbt och enkelt föra över pengar från ditt MoreGolf Mastercard direkt till ditt bankkonto genom att göra en saldoöverföring. Du kan föra över pengar upp till din kreditgräns, minsta belopp är 500 kronor. Tänk på att ränta tillkommer från dag ett.

  Gör en saldoöverföring genom att antingen:

  • Logga in på Mina sidor med BankID eller mobilt BankID och följ anvisningarna.

  • Ladda ner MoreGolf Mastercard-appen och logga in med mobilt BankID. Följ sedan anvisningarna.

   

 6. Golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet
 7. Bildbubbla - lös in dina bonuscheckar här!

  Golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet kan ta emot dina bonuscheckar som betalning vid exempelvis greenfee.

Mera golf.

Erbjudanden, rabatter och inlösen av bonuscheckarna hos våra samarbetsklubbar och partners.