Kreditkort med bonus

Letar du efter ett kreditkort med bonus? MoreGolf MasterCard är ett betal- och kreditkort med bonus, speciellt framtaget för golfare. När du betalar med kreditkortet MoreGolf MasterCard får du bonuspoäng på alla inköp, oavsett om du handlar golfutrustningen, betalar bensin, eller någonting annat. Poängen förvandlas till bonuscheckar som du kan använda som betalning för greenfee på flertalet av svenska golfklubbar och hos våra utvalda samarbetspartners. Läs mer om vilka samarbetspartners som omfattas av kreditkortets bonusprogram.

Vad är skillnaden mellan MoreGolf MasterCard och andra kreditkort med bonus?

MoreGolf MasterCard är ett betal- och kreditkort som ges ut som ett samarbete mellan EnterCard och Svenska Golfförbundet och fungerar inte bara som ett kreditkort med bonus, utan även som ditt medlemskort samt ett rabattkort som ger dig upp till 50% rabatt på greenfee på utvalda svenska golfbanor. Vårt bonusprogram är anpassat för att ge dig några av de bästa förmånerna och rabatterna anpassade för golfare.

Varför ska jag använda betal- och kreditkortet MoreGolf MasterCard under vintersäsongen?

MoreGolf MasterCard är ett betal- och kreditkort med bonuspoäng som inte bara ger dig rabatter och förmåner under golfsäsongen. Eftersom bonusprogrammet ger dig poäng oavsett var du handlar så är det en bra idé att använda MoreGolf MasterCard som betalningsmedel även under vintersäsongen. Då samlar du bonuspoäng även när du inte spelar golf, och får bonuscheckar som du kan använda när väl golfsäsongen börjar.

Mer om betal- och kreditkortet MoreGolf MasterCard

MoreGolf MasterCard är ett betal- och kreditkort med bonus som ges ut av Svenska Golfförbundet och EnterCard Sverige AB. Kreditgivare är EnterCard Sverige AB. Det nya, förbättrade bonusprogrammet lanserades 2009 och vi jobbar ständigt på att förbättra det.

Läs mer om MoreGolf MasterCard

MoreGolf MasterCard - Ett kredikort med bonus för golfare!

Få bonus på alla inköp

Med MoreGolf får du bonuspoäng på allt du handlar, varsomhelst, närsomhelst.

Läs mer

Här får du Greenfeerabatt

Med MoreGolf MasterCard får du mellan 10-50% rabatt på greenfee på mängder av svenska golfklubbar.

Var får jag rabatt?