Köpa golfklubbor online

Funderar du på att köpa golfklubbor online? Med MoreGolf MasterCard betalar du enkelt när du handlar till exempel golfutrustning som golfklubbor och golfkläder på nätet. Dessutom får du bonus på allt du köper, vad du än köper, både online och i vanliga butiker.

Handla säkert online med MoreGolf MasterCard

MoreGolf är ett betal och kreditkort som ges ut av Svenska Golfförbundet tillsammans med EnterCard. Förutom att fungera som ett säkert betalningsmedel fungerar MoreGolf MasterCard även som ditt vanliga medlemskort. Det blir alltså inte ytterligare ett kort att stoppa i plånboken.

Ett betal- och kreditkort för golfare

Med MoreGolf får du alltid förmåner och erbjudanden som är speciellt anpassade för dig som älskar golf. Förutom att få bonuspoäng på allt du köper, som till exempel när du köper golfklubbor online och betalar med kortet, får du upp till 50% rabatt på greenfee hos utvalda samarbetsklubbar, rabatt när du hyr bil hos Europcar, och andra förmånliga erbjudanden från samarbetspartners som Golfstore m fl.

Bonus på allt du köper

När du betalar med MoreGolf MasterCard får du bonus på alla inköp, både på nätet och i vanliga butiker. En krona är en poäng. När du når 10 000 poäng skickar vi ut en bonuscheck på 100 kr till dig.Den kan du använda som betalningsmedel hos alla våra samarbetspartners, till exempel för att betala greenfee och köpa billig golfutrustning hos Golfstore.

Läs mer om MoreGolf MasterCard

Få bonus på alla inköp

Med MoreGolf får du bonuspoäng på allt du handlar, varsomhelst, närsomhelst.

Läs mer

Här får du Greenfeerabatt

Med MoreGolf MasterCard får du mellan 10-50% rabatt på greenfee på mängder av svenska golfklubbar.

Var får jag rabatt?