Golfresor, golfweekends och golfpaket

Är du sugen på att åka på golfresa eller golfweekend? Betalar du minst halva din golfresa eller golfweekend med MoreGolf MasterCard ingår en kompletterande reseförsäkring utan extra kostnad. Dessutom betalar du din golfresa eller din golfweekend enkelt på internet, samtidigt som du får bonuspoäng.

Två kort i ett

MoreGolf är ett betal och kreditkort som ges ut av Svenska Golfförbundet tillsammans med EnterCard. Förutom att fungera som ett säkert betalningsmedel fungerar MoreGolf MasterCard även som ditt vanliga medlemskort. Det blir alltså inte ytterligare ett kort att stoppa i plånboken.

Ett smart kort för dig som gillar golfresor

Med MoreGolf får du alltid förmåner och erbjudanden som är speciellt anpassade för dig som älskar golf. Förutom att få bonuspoäng på allt du köper, till exempel när du betalar golfresor och golfweekends med kortet, får du upp till 50% rabatt på greenfee hos utvalda samarbetsklubbar, rabatt när du hyr bil hos Europcar, och andra förmånliga erbjudanden från samarbetspartners. För dig som funderar på att åka på golfresa till Spanien eller Portugal kan vi erbjuda fri golfbil och gratis rangebollar när du betalar din greenfee på PGA Golf Catalunya eller Quinta do Lago Golf med ditt MoreGolf MasterCard. En annan av våra samarbetspartners är Gotia Golf, som arrangerar golfresor till bland annat Italien, Turkiet, Sydafrika, Spanien och Portugal. Som MoreGolf-kund får du löpande bra erbjudanden på golfresor från Gotia Golf.  

Använd din bonus till golfresor och golfweekends

När du betalar med MoreGolf MasterCard får du bonus på alla inköp, både på nätet och i vanliga butiker. En krona är en poäng. När du når 10 000 poäng skickar vi ut en bonuscheck på 100 kr till dig. Den kan du använda som betalningsmedel hos alla våra samarbetspartners.

Läs mer om MoreGolf MasterCard

Få bonus på alla inköp

Med MoreGolf får du bonuspoäng på allt du handlar, varsomhelst, närsomhelst.

Läs mer

Här får du Greenfeerabatt

Med MoreGolf MasterCard får du mellan 10-50% rabatt på greenfee på mängder av svenska golfklubbar.

Var får jag rabatt?