Golfklubbar och golfbanor i Sverige

Gillar du att testa nya golfbanor i Sverige? Då ska du skaffa MoreGolf MasterCard, betal- och kreditkortet för dig som älskar att spela golf på svenska golfbanor. Med MoreGolf får du upp till 50% rabatt på greenfee på 56 av Sveriges golfbanor. Vi samarbetar med golfbanor i Skåne, golfbanor i Småland, golfbanor i Dalarna… ja, med golfbanor i hela Sverige. Här kan du se en karta med alla golfklubbar i Sverige där du får greenfeerabatt om du betalar med MoreGolf MasterCard.

Delbetala årsavgifen på din golfklubb

Med MoreGolf MasterCard har du även möjlighet att delbetala årsavgiften till din golfklubb. Du kan välja att delbetala årsavgiften till din golfklubb utan ränta på 6 eller 12 månader och betalar bara en avgift delbetalning på 25 kr/månad. Läs mer om delbetalning här.

Bonuspoäng på alla inköp

Förutom att få greenfeerabatt på mängder av bra golfbanor i Sverige samt möjligheten att delbetala årsavgiften till din golfklubb får du även poäng på allt du köper, både i Sverige och utomlands. En krona är ett poäng och när du når upp till 10 000 poäng skickar vi ut en bonuscheck på 100 kr till dig. Bonuschecken kan du använda för att betala greenfee på svenska golfbanor, på vissa golfbanor i Spanien och Portugal (PGA Golf Catalunya och Quinta do Lago), samt hos våra övriga samarbetspartners, som till exempel Europcar och Golfstore.

Erbjudanden på svenska golfbanor

Vi arbetar ständigt för att få med ännu flera av Sveriges golfbanor i vårt samarbete. Besök vår hemsida för att hålla dig uppdaterad om aktuella erbjudanden och förmåner, och vilka golfklubbar i Sverige som erbjuder dig som MoreGolf-kund greenfeerabatt och erbjudanden som billiga golfpaket och golfweekends.

Läs mer om MoreGolf MasterCard

Få bonus på alla inköp

Med MoreGolf får du bonuspoäng på allt du handlar, varsomhelst, närsomhelst.

Läs mer

Här får du Greenfeerabatt

Med MoreGolf MasterCard får du mellan 10-50% rabatt på greenfee på mängder av svenska golfklubbar.

Var får jag rabatt?